Huisreiniging

Energetische gezondheid van je woning…. Wellicht niet meteen iets waar je aan denkt!
Maar misschien heb je weleens zelf, of iemand in je familie, met het volgende te maken? Futloos als je thuis komt – slaap jezelf of je partner onrustig of slecht – heb je last van nachtmerries – of je kunt je thuis niet ontspannen. 

Het kan soms zijn dat de energie in de ruimte van je huis vervuild is geraakt.
Zo kunnen bepaalde ruimtes of plekken zwaar of niet prettig aanvoelen.
Ze geven je een angstig, verstikkend of vermoeid gevoel. Soms voel je de aanwezigheid van iets of iemand, terwijl er niemand is.

Je kunt zelf veel doen om de energie van je huis te reinigen. Reinigen door het branden van bijvoorbeeld witte salie of wierrook is een eenvoudige en goede manier. Je zult verteld staan van het resultaat. De Indianen gebruiken het spirituele kruid al sinds mensenheugenis in zuiveringsceremonies en rituelen. Daarnaast reinigt witte salie ook het aura van mens en dier en kan je het bijvoorbeeld boven de deuropening hangen ter bescherming. Maar andere hulpmiddelen zoals het gebruik van edelstenen kunnen helpen. Je wilt tenslotte toch ook dat je huis weer als een “thuis” voelt.

Huis reiniging

Salie i.c.m. Palo Santo
De oude Maya’s en Inca’s gebruikten Palo Santo al voor hun rituelen en het schoonmaken van ruimtes maar ook voor de helende kracht van het heerlijk geurende hout. De Sjamanen gebruiken Palo Santo bijvoorbeeld bij griep, verkoudheid, astma, stress, reuma, artrose, hoofdpijn, aura healings en depressies. Het hout heeft de kracht om een positieve energie flow te brengen.
Vooral de combinatie met Salie wordt veel gebruikt. Men brand eerst Salie om de ruimte energie neutraal te maken en daarna Palo Santo om een positieve sfeer te creëren. Door de fijne sfeer wordt Palo Santo ook veel gebruikt tijdens meditaties.

Overal zit energie en energie kan blijven hangen in je huis. Een huis waarin zware of negatieve energie hangt is niet prettig. En niet alleen voor gevoelige mensen is het belangrijk dat de energie in hun huis zuiver is. En wat te denken als men net verhuisd is of gaat verhuizen naar een woning die al bewoond is geweest!

Edelstenen voor de energie in huis / huiszuivering
Je kunt edelstenen in verschillende plekken in huis neerleggen voor hun specifieke werking. Denk bijvoorbeeld aan de Gouden Driehoek welke bestaat uit de bergkristal, rozenkwarts en amethist: voor een fijne, zuivere energie. Maar je kunt ook denken aan zwarte toermalijn op plekken waar veel straling is.

Onze auto krijgt elk jaar een APK, waarom geven we ons huis niet elk jaar een ‘grote schoonmaak’.

U kunt bij ons terecht voor Witte Salie, Palo Santo, wierook en de gouden driehoek.
Eventueel los verkrijgbaar maar ook als set, zie het aanbod in de winkel.
Leuk voor uzelf maar zeker ook om als cadeau te geven voor als iemand net verhuisd is of gaat verhuizen.